تکرر ادرار در کودکان و نگرانی والدین گرداوری شد

تکرر ادرار در کودکان و نگرانی والدین

 

معمولا ادرار کردن در کودکان اندکی متفاوت از بزرگسالان می باشد. برخی از کودکان در سنین خاصی اقدام به نگهداری ادرار می کنند و برخی دیگر بیش از اندازه به توالت می روند. تکرر ادرار در کودکان زمانی رخ می دهد که اتفاق خاصی در بدن در حال وقوع باشد و تحت تأثیر این اتفاق سیستم ادراری تغییر پیدا خواهد کرد. در ادامه با ما همراه باشید تا شما را با شایع ترین علل تکرر ادرار آشنا کنیم.

یکی از مهم ترین علل تکرر ادرار به همراه سوزش در زمان ادرار کردن مرتبط است با عفونت در مجرای ادراری یک کودک که خود یکی از اورژانس های پزشکی به شمار می رود و باید هرچه سریع تر پیگیری و درمان شود ، زیرا در غیر این صورت این عفونت به سمت کلیه ها پیشروی کرده و فرد را به درد بیشتری دچار خواهد کرد. معمولا زمانی که عفونت ادراری رخ می دهد ، به دلیل وجود عوامل باکتریایی و عفونی در داخل بدن ، این حالت خود را به همراه تب شدید نشان می دهد. دیابت را جدی بگیرید. دیابت در کودکان با نشانه تکرر ادرار مشخص خواهد شد.

نظافت در زمان دفع برای جلوگیری از انواع بیماری های مربوط به ناحیه ی تناسلی بسیار مهم و با ارزش می باشد. در برخی از افراد مشکلات مربوط به دستگاه تناسلی و وجود التهاب در اطراف آن می تواند عاملی برای فشار به مثانه و تکرر ادرار در کودکان باشد. والدین نباید نگران باشند و برای تکرر ادرار فرزند خویش استرس داشته باشند ، زیرا برخی از آنها به  دلایل متفاوت در هر بار ادرار کردن مثانه را تا نیمه تخلیه می کنند و این عامل خود می تواند دلیلی بر افزایش تعداد دفع ادرار به شمار رود. در صورت ادامه دار شدن تکرر ادرار و کاهش مایعات بدن فرزند خود را در اسرع وقت برای ویزیت به کلینیک یا مطب پزشک مربوطه برسانید.