علائم یائسگی زودرس گرداوری شد
معمولا یائسگی یک دوره ی طبیعی در زندگی یک خانم به شمار می رود که می تواند همراه با علائم متفاوتی بروز پیدا کند. معمولا این دوره در زندگی هر خانمی با توجه به شرایط سنی و روحی و روانی و با توجه به سابقه ی خانوادگی در سنین بالا یا پایین رخ می دهد اما سنین بالا و پایین خود یک محدوده خاصی دارد و کمتر از آن سنین یائسگی زودرس نامیده می شود. یائسگی زودرس معمولا به بروز یائسگی در سنین پس از 30 سال باید توجه ویژه ای صورت پذیرد زیرا بر عملکرد طبیعی بدن اثرگذار خواهد بود.
برخی از خانم ها پس از سن سی سالگی به دلایل ژنتیکی یا تغییرات هورمونی ، همچنین بیماری های سیستم ایمنی با تغییر در زمان یائسگی خود مواجه می شوند. این علل در نتیجه می تواند نارسایی در تخمدان ها را برای یک فرد پدید آورد . فردی که زودتر از زمان به نارسایی تخمدان ها دچار می شود باید همواره در اسرع وقت به نزد پزشک برود تا تشخیص زودتر انجام شود. البته در خصوص تغییر در شرایط تخمدان ها و نارسایی آنها امکان درمانی مشاهده نمی شود .
در اغلب موارد برای از بین رفتن علائم مربوط به یائسگی تنها به فرد یک سری از هورمون ها داده می شود تا با مصرف این هورمون ها بتوان عادت ماهیانه و آزادسازی تخمک ها را دوباره به حالت سابق باز گرداند. این کار معمولا تا زمانی که سن یائسگی طبیعی شود یعنی حدود پنجاه سالگی می تواند ادامه دار شود ، اما پس از آن بهتر است تا بدن روند طبیعی خود را سپری کند. هورمون درمانی معمولا از طریق مصرف قرص به فرد انجام می گیرد ، اما هر قرصی می تواند فرد را با مشکلاتی همراه کند.
پسش از مصرف قرص های هورمونی برای درمان نارسایی تخمدان ها حتما با پزشک مربوطه ی خود یک مشورت داشته باشید تا تست های مربوط به سلامت پستان و همچنین رحم شما به تأیید وی برسد ، سپس می توانید در کمترین زمان ممکن به درمان ادامه دهید.